Ugrás a tartalomra

ÜLÉSEZETT AZ ELNÖKSÉG

Társszervezetek

ÜLÉSEZETT AZ ELNÖKSÉG

Június 02-án ülést tartott elnökségünk. Ezen a kongresszusi döntésünknek, illetve a Szervezeti és Működési Szabályzatunk előírásainak megfelelően létrehoztuk a szakmai ügyvivői rendszert. A három terület élére az elnökség tagjai közül
  • a humán területre Déginé Bujáki Edit,
  • a személyügyi területre Lovász Katalin,
  • a munkavédelem területére Rácz Mihály
került felkérésre. Feladataik közé tartozik többek között az adott szakterületre vonatkozó szabályok előkészítése során szakmai vélemények megfogalmazása, a vonatkozó előírások betartásának ellenőrzése, segítségnyújtás az alapszervezeti tisztségviselőknek, valamint az elnökség munkájának támogatása.
Meghallgatta és tudomásul vette a testület a HODOSZ Európáért Alapítvány elnökének, Bakos Klárának az Alapítvány munkájáról és a közeljövőben megvalósításra tervezett elképzeléseiről szóló tájékoztatót. A napirendhez kapcsolódóan az Elnökség a vonatkozó törvényi előírásokat figyelembe véve megszüntette az Alapítvány Felügyelő Bizottságát.
Az aktuális tájékoztató keretében, melyben a márciusi ülés óta eltelt időszakról kaptak információt a tagok, meghatározásra kerültek azok a törekvések, melyet a tárcával történő egyeztetések során képviselnünk kell. Kardinális kérdés a közalkalmazottak és a munkavállalók jövedelmi helyzetének áttekintése és értékelése, a tervezett (azóta elfogadott) kafetéria változások hatásainak vizsgálata, a szükséges lépések kidolgozása.
Szó esett a HODOSZ-VODAFONE tarifacsomagok változásáról, ami a terveink szerint még a nyaralási szezont megelőzően megtörténhet. A megállapodásban további kedvező módosulás várható, melyről természetesen azonnal tájékoztatást adunk tagjainknak.
Created & Hosted by NETKEY