Ugrás a tartalomra

MEGŐRIZNI EREDMÉNYEINKET

Társszervezetek

MEGŐRIZNI EREDMÉNYEINKET

December 17-én a Stefánia palotában került sor a 2020 évi béren kívüli juttatásokról szóló megállapodás aláírására. A megállapodást a Honvédelmi Minisztérium részéről dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, míg a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum munkavállalói oldal képviseletében Czövek János, a Honvédszakszervezet elnöke, Varga István, a Honvédségi Dolgozók Szakszervezetének elnöke és Hazuga Károly nyugállományú altábornagy, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének elnöke látta el kézjegyével.

Az egyezség szerint jövő évre is biztosított valamennyi, az idei évben alkalmazott juttatási forma, azokkal megegyező mértékben.

A rendezvény keretében az együttműködő Felek megújították a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum működését szabályozó megállapodásukat, e módon is megerősítve elkötelezettségüket a tárca szintű érdekegyeztetés fenntartásában.

Ugyancsak megújításra kerültek a HM és a munkavállalói oldal szervezetei között meglévő kétoldalú megállapodások, amely a Felek kölcsönös vállalásait rögzítik az együttműködés gyakorlati megvalósítására.
Created & Hosted by NETKEY